Οι επίλεκτοι του Nomads είδαν ένα πειρατικό ιστιοπλοϊκό να πλησιάζει το Νησί. Με το αφρικανικό σύμβολο του πολεμιστή να κυματίζει τα μέλη της ομάδας των επίλεκτων κατάλαβαν πως οι νέοι τους αντίπαλοι, οι εισβολείς έχουν καταφτάσει αλλά ακόμη δεν γνώριζαν ποιοι είναι.

Το ανακάλυψαν λίγο πριν το αγώνισμα επικράτειας. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες με στόχο να κερδίσουν τη διαμονή τους στο Νησί και να μην καταλήξουν στη Σαβάνα όπου η διαμονή είναι δύσκολη.

Η στιγμή έφτασε και οι πρώην «Survivors» Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλέργη εισέβαλαν στο Nomads και παρατάχθηκαν δίπλα από τους επίλεκτους, οι οποίοι τους κοιτούσαν με περιέργεια.

O Σάββας Πούμπουρας έκανε τα σχόλιά του και στάθηκε στον Ορέστη Τσανγκ. Όπως όλοι θυμόμαστε, ο Τσανγκ είχε… εμμονή με την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, την οποία ψήφιζε συνέχεια. Πλέον, στην ομάδα βρίσκεται η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Πούμπουρας δεν θα μπορούσε να μην του ρίξει έτσι μια μικρή σπόντα.

«Όλως τυχαίως να σε ενημερώσω ότι, το ξέρεις βέβαια, ότι υπάρχει παίκτρια με το όνομα Ελισάβετ στην ομάδα σου. Είναι το αγαπημένο σου όνομα, απ’ ότι ξέρω. Διά της αφαιρετικής πάντα κατέληγες στην Ελισάβετ», του είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Για να δούμε αυτή τη φορά, για να δούμε. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι είμαι ορθολογιστής και ο τρόπος που αντιδρώ ή σκέφτομαι ή ψηφίζω πάντα έχω γνώμονα τη λογική», απάντησε ο Ορέστης Τσανγκ.

Η ένταση με τον «μισθοφόρο»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτειας του Nomads, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να ανασάνει.

Ο μισθοφόρος άρχισε να φωνάζει για αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου του και ο Ορέστης Τσανγκ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και όρμησε στον γνωστό ηθοποιό και τον έσπρωξε.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, με τους Αναγνωστόπουλο και Βασιλόπουλο να έρχονται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο, ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας μπήκε ανάμεσά τους για να προλάβει τα χειρότερα.