Το Mega θα «ανοίξει» τη σεζόν με το «Master Chef 2» που είχε στο συρτάρι από πέρσι που παρουσιάζει η Μαίρη Συνατσάκη με κριτές τους… μετρ Λαζάρου, Λουκάκο και Σκαρμούτσο.

Για το «Just the two of us» έγιναν καινούργιες κουβέντες και το θέλουν στο «μενού» τους χωρίς να είναι κάτι σίγουρο για την ώρα…

Το σίγουρο είναι θα δούμε και πάλι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε νέες περιπέτειες του «Όμορφου κόσμου» του, αλλά από Γενάρη μια και αυτό είναι που συμφώνησε…

Στον ANTπου έχουν γυρίσει την πλάτη τους κανονικότατα στην μυθοπλασία-για την ώρα έχουν «κλείσει» μόνο τα επόμενα επεισόδια του «Αμαρτήματος της μητρός μου»- θα επιμείνουν με τηλεπαιχνίδια και με talent show… show.

Ήδη έχουν γίνει γυρίσματα για το «The biggest game show in the world», με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ.

Για το …πολύπαθο «Dancing with the stars» που δε θέλουν να το χάσουν για δεύτερη χρονιά, τους έχουν όλους στο περίμενε με πρώτη και καλύτερη τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει κανένα νέο-για αυτό και έσπευσε να κλείσει τουλάχιστον θέατρο για να μην μείνει πάλι χωρίς τίποτα.

Στο μενού τους στον AΝΤ1 θέλουν να εντάξουν και το «Impractical jokers» που… τα σπάει στην Αμερική και προσφέρει γέλιο μέχρι δακρίων με φάρσες που δεν παίζονται.

Όσο για τον Alpha;

«Μαγειρέματα» που σου πετυχαίνουν δεν τα αλλάζεις, για αυτό και … αγκαλιάζουν εκ νέου τον απόλυτο «μετρ» Έκτορα Μποτρίνι με τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» του αλλά και με το ισχυρό του «Κάτι ψήνεται».

Ένας από τους «άσσους» τους εκεί στην Κάντζα είναι φυσικά και ο «Πιο αδύναμος κρίκος» που θα… σκάσει κατά Γενάρη μεριά με τον πολυπράγμονα Νίκο Μουτσινά στο «τιμόνι».

Πηγή: www.tvzapping.gr