Η Τρίτη ήταν η τελευταία ημέρα που είδαμε τη Μπάγια Αντωνοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα». Έκτοτε, η νεαρή συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη απουσιάζει από την εκπομπή, με τον παρουσιαστή τόσο την Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη να κάνει λόγο για ασθένεια της Μπάγιας, που την κρατά μακριά από τη θέση της.

Ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής κι ενώ η συνεργάτιδά του απουσιάζει για τρίτη ημέρα, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει.

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στη Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.