Κάθε φαντασία αλλά -όπως υποψιαζόμαστε- και κάθε προσδοκία των ανθρώπων του ΣΚΑΪ ξεπερνάει η ανταπόκριση του κόσμου για τη δεύτερη σεζόν του «Survivor»!

Θυμίζουμε πως το πρώτο τρέιλερ για το «Survivor 2» είχε προβληθεί από το κανάλι του Φαλήρου αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό της πρώτης σεζόν και την ανάδειξη του Γιώργου Αγγελόπουλου σε νικητή. Παιζόταν με ένταση όλο τον Ιούλιο, έφτασε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και πριν από μερικές ημέρες ο ΣΚΑΪ άρχισε την προβολή ενός νέου τρέιλερ που προαναγγέλλει  τη δεύτερη σεζόν.

Όλο αυτό το διάστημα περισσότερα από 60.000 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ένα νούμερο που έκανε τους ιθύνοντες του καναλιού αλλά και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς αποτελεί αριθμό-ρεκόρ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα για ριάλιτι παιχνίδι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ήδη η πρώτη εκκαθάριση των συμμετοχών με σκοπό να περάσουν άμεσα στο επόμενο στάδιο που είναι η οντισιόν. Μέσα στον Νοέμβριο θα ξεκινήσουν και τα πρώτα ραντεβού με τους διάσημους, έτσι ώστε μέχρι τις αρχές του 2018 να αποφασιστεί το ποιοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η δεύτερης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο με τον Σάκη Τανιμανίδη και πάλι σε ρόλο παρουσιαστή.