Μπροστά σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες βρέθηκαν οι παίκτες, ο παρουσιαστής και όλο το επιτελείο του γνωστού reality επιβίωσης Nomads. Τα φαινόμενα ήταν τόσο έντονα που το επεισόδιο με το αγώνισμα διακόπηκε καθώς οι άνεμοι και η βροχή σφυροκοπούσαν όλους τους συμμετέχοντες κάνοντας τη συνέχεια του αγώνα αδύνατη.

Μάλιστα μετά από λίγα λεπτά οι παίκτες και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψαν αλλά στις Φιλιππίνες είχαν περάσει αρκετές ώρες αφού είχε περάσει ξυστά ο Τυφώνας Odette.

NOMADS

Πιο συγκεκριμένα, η τροπική καταιγίδα Odette, προκάλεσε αναστάτωση και πλημμύρες, που οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή των γυρισμάτων μέχρι νεωτέρας. Όπως ενημέρωσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram, το γύρισμα που διακόπηκε ήταν αυτό του αγώνα για την ασυλία, δηλαδή λήψεις για το επεισόδιο της Τρίτης. Όμως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, τα επεισόδια αναμένεται να μεταδοθούν κανονικά.

NOMADS

Οι Ωκεανοί που κέρδισαν από νωρίς την πρώτη ασυλία μόλις έφτασαν στην παραλία όπου κατοικούν είδαν το κατάλυμά τους κατεστραμμένο με την απογοήτευση να είναι έκδηλη.

NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS