Όλοι οι παίκτες του Survivor, στο σημείο που έχει φτάσει το παιχνίδι, όταν βρίσκονται στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση δηλώνουν πως δεν αγχώνονται και πως θα αποφασίσει το κοινό καθώς η εμπειρία τους είναι έτσι και αλλιώς πολύ σημαντική. Παρόλα αυτά στις ατομικές δηλώσεις βγάζουν την όποια πικρία και τα τα παράπονα τους.

«Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα το έκανε διότι είχα πει και από την αρχή του παιχνιδιού πως υπάρχουν δυο πυρήνες, αυτός είναι πιο κοντά με τα κορίτσια, εγώ όχι οπότε πιστεύω ότι αγωνιστικά έκανε λάθος όμως έδωσε την προτίμηση του στη δικιά του παρέα και όχι στη δικιά μου. Τελευταίος κριτής είναι το τηλεοπτικό κοινό», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσάνγκ.

Από την άλλη ο συμπαίκτης του Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης υποστήριξε τον Ορέστη λέγοντας «Δεν είναι έτοιμος να φύγει από το παιχνίδι με αυτά που έχει δώσει στην ομάδα. Πιστεύω πως ο Ορέστης δεν θα φύγει». Ενώ έδωσε και τα προγνωστικά του για τις αποχωρήσεις σχολιάζοντας πως «δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Ελισάβετ αλλά και στον Γιάννη».

Τέλος ο Γιάννης Σπαλιάρας γνωρίζει την διαδικασία καθώς είναι δευτερη φορά υποψήφιος οπότε φάνηκε αρκετά χαλαρός: «Δεν έχω άγχος όπως και την άλλη φορά. Μπορεί να είναι δύσκολες οι συνθήκες αλλά αισθάνομαι ότι όλοι όσοι το ζήσαμε είμαστε τυχεροί».

SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR