Μπορεί η συζήτηση στο Πρωινό να αφορούσε στην επίσκεψη που έκανε ο Kanye West στον νέο Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο ένα σχόλιο του συνεργάτη της εκπομπής Κώστα Τσουρού «πυροδότησε» μια ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Έφη Θώδη για τον Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι τη γνώριζε και μάλιστα την είχε καλέσει στην Αμερική.

Στο άκουσμα αυτής της φράσης, η Σάσα Σταμάτη εκνευρίστηκε που διακωμωδούσαν το θέμα αυτό, υποστηρίζοντας ότι η τραγουδίστρια έχει αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι σωστό να την εμπαίζουν. «Καλά δεν είναι σωστό αυτό που λες γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προβλήματα και δεν είναι ωραίο να το λες», είπε η Σάσα.

Τότε, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση στη συνεργάτιδά της. «Εντάξει Σάσα είναι κάτι που το έχει πει μόνη της μην το υπερθεματίζεις χωρίς λόγο…», με τη Σάσα να απαντά: «Καλά. Αν το έλεγα εγώ θα μου λέγατε πως δεν πρέπει και λοιπά, και θα φώναζες».

Αυτή η δήλωση ενόχλησε την Φαίη Σκορδά, η οποία απάντησε εκ νέου στην επί χρόνια συνεργάτιδά της: «Δεν αλλάζω αυτό που λέω επειδή είσαι εσύ ή επειδή είναι ο Κώστας ή κάποιος άλλος. Αυτό που λες είναι προσβλητικό, εγώ ξεχωρίζω κανέναν, μία ομάδα είμαστε».