Η Τζένιφερ Λόρενς, η νεότερη ηθοποιός που έχει λάβει τόσο νωρίς 4 υποψηφιότητες καλύτερης ερμηνείας στα βραβεία Όσκαρ, έρχεται τον Νοέμβριο στα κανάλια Novacinema με δύο δυνατές ταινίες. Joy_1 Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα προβληθεί η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2» στις 22:00, από το Novacinema1HD, ενώ την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου ακολουθεί η ταινία «Joy» που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και θα προβληθεί και αυτή, στις 22:00, από το Novacinema1HD.

 

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι μόλις 26 ετών σήμερα και σε ηλικία 20 ετών ήταν η δεύτερη νεότερη ηθοποιός όλων των εποχών προτεινόμενη για Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου (για την ταινία «Στην καρδιά του Χειμώνα»), ενώ στα 22 έγινε η δεύτερη νικήτρια της κατηγορίας (για την ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας»). Joy_3 Το 2012, η Λόρενς έγινε ευρύτερα γνωστή πρωταγωνιστώντας ως η ηρωίδα Κάτνις Έβερντιν στη σειρά ταινιών «The Hunger Games», την κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Σούζαν Κόλινς. Joy_4 Οι ερμηνείες της στη σειρά ταινιών έλαβαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές και της χάρισαν τον τίτλο της καλύτερης εισπρακτικά ηρωίδας όλων των εποχών. Για την ταινία «Joy», η οποία πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της Τζόι Μανγκάνο που παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που αντιμετώπιζε κατάφερε τη δεκαετία του ’90 με τις εφευρέσεις της να χτίσει έναν επιχειρηματικό κολοσσό, η Λόρενς κέρδισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου, ενώ απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου Ρόλου. thehungergames-epanastasi-2-3 Η ταινία ήταν επίσης υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Κωμωδία ή Musical. Και οι δύο ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! thehungergames-epanastasi-2-4 Novacinema. Ζήσε την εμπειρία! Joy_2 thehungergames-epanastasi-2-1

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

  • Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr
  • Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr
  • Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr
  • Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.