Για τα επαγγελματικά του σχέδια, τις κοινωνικές ανησυχίες του και το κόλλημα του με το surfing μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το surfing είναι το πιο ανεκτίμητο πράγμα στη ζωή του καθώς τον ισορροπεί και τον πειθαρχεί, πόσο μάλλον έπειτα από την δύσκολη ψυχολογικά περίοδο που πέρασε.

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχτηκε ότι ένιωθε πολύ άσχημα για κάποια περίοδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι καταθλιπτικός.

«Υπήρχε μια περίοδος που έπινα και αυτό πήγε να γίνει καθημερινή συνήθεια. Διήρκησε ελάχιστα γιατί έχω καλές άμυνες. Πέρασα όμως ένα διάστημα μετά τα 30 όπου θα μπορούσα να έχω ξεφύγει» δηλώνει στο «Radar» ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στην ερώτηση αν ανησυχεί για την Ελλάδα, απάντησε: «Ανησυχώ για τον κόσμο. Η ζωή μας σαφώς έγινε αγώνας επιβίωσης, αλλά για χρόνια είχαμε μάθει στην ψευδαίσθηση της καλοπέρασης και τώρα πληρώνουμε όλοι μας εκτός από τους πολιτικούς φυσικά».

Απαντώντας αν τον ίδιο τον χτύπησε η κρίση, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε πως έχει μάθει να ζει με τα λίγα κι ότι αν ξοδεύει χρήματα είναι στα σινεμά και τα ταξίδια.