Μη χάσετε αύριο τη μετάδοση του συγκλονιστικού προτελευταίου αγώνα του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Τούρκο Erkan Varol,  στον ΑΝΤ1

Αποκλειστικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί η προτελευταία μάχη του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη απέναντι στον κορυφαίο Τούρκο Πρωταθλητή Erkan Varol, στο Iron Challenge Cyprus, αύριο Κυριακή στον ΑΝΤ1, μετά τον τελικό του The Voice!

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια θεαματική μάχη του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον πιο δυνατό Τούρκο Πρωταθλητή, στην προτελευταία αναμέτρηση της καριέρας του για το 11-0 υπέρ της Ελλάδος, σε ένα ματς που έκοψε την ανάσα των θεατών στην Κύπρο.

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη υποστηρίζουν η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και το πόσιμο υαλουρονικό οξύ, HyalurOn.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/ MikeZambidisOfficial

www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS- CLUB/115201665186091 ,

www.ironmikezambidiseshop.com