Νέες «ιστορίες» ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα ο Alpha (μετά την επιτυχία των «Οικογενειακών ιστοριών»), επιστρατεύοντας, ωστόσο, αυτή τη φορά επαγγελματίες ηθοποιούς.

Ανάμεσα στα σχέδια που συζητιούνται είναι μια νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων, η οποία θα διαδραματίζεται μέσα σε νοσοκομείο και θα αφηγείται το χειρισμό επειγόντων περιστατικών από το ιατρικό προσωπικό.

Η διοίκηση του καναλιού, σύμφωνα με τη Realnews, ανέθεσε στην Plus production να γυρίσει δύο επεισόδια- πιλότους για τη νέα σειρά, βάσει των οποίων θα αποφασιστεί αν τελικά θα δοθεί το πράσινο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για πρωτότυποo σενάριο, αλλά για ξένο φoρμάτ αυτοτελών ιστοριών, στις οποίες ωστόσο θα επιστρατευτεί ένα βασικό καστ γνωστών ηθοποιών, με στόχο να δημιουργηθούν υψηλότερα standards παραγωγής σε σχέση με τις «Οικογενειακές ιστορίες».

Η ιατρική σειρά, εφόσον τελικά εγκριθεί, προορίζεται για προβολή τρεις φορές την εβδομάδα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλος ένας «πιλότος» σειράς γυρίζεται αυτή την περίοδο για λογαριασμό του Alpha από την εταιρεία παραγωγής Constantin.

Ο Κρατερός Κατσούλης, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», συμμετέχει αυτή την περίοδο στα γυρίσματα «πιλότου» για μία από τις νέες σειρές του καναλιού.