Έναςκόσμος γεμάτες δυνατότητες, ο κόσμος του Διαδικτύου θα μας παρουσιάζεται κάθε μέρα, για 90λεπτά, ζωντανά, από την ΕΤ1,και την ομάδα της εκπομπής Esc που θα κάνει «log in» στον κόσμο της τεχνολογίας. Καθημερινά από τις 17.00 έως τις 18.45 σε ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, με ζωντανή μουσική στο πλατό, με καλεσμένους στο στούντιο αλλά και μέσω skype, με ρεπορτάζ ακόμη και από smart phones, το Escape θα κάνει like, status updates, tweet και κυρίως θα σερφάρει με γρήγορες ταχύτητες, όπως δημοσιεύει το TvZapping

Internet, τεχνολογία, gadgets, video games, μουσική, διασκέδαση, περιβάλλον, τέχνες, υγεία, αλλά και καθημερινότητα μέσα από τα ηλεκτρονικά μάτια και αυτιά της τεχνολογίας. Ευρεσιτεχνίες, ανακαλύψεις, πανεπιστημιακές έρευνες και νέα λογισμικά. Blogs, portals, crash test e-υπηρεσιών και προϊόντων, downloading, e-shopping, e-government, virtual reality και ό,τι νέο προέρχεται από τον ψηφιακό κόσμο.

Ποιοί είναι οι παρουσιαστές του Escape:

Ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους, μουσικός, dj, και gamer, ενώ οι εξειδικευμένες σπουδές του στη μουσική συνεχίζονται ακόμη και σήμερα.

Η Λάουρα: σπούδασε χορό, τώρα σπουδάζει δημοσιογραφία, αλλά είναι ‘καθηγήτρια’ του Facebook και του Twitter. Το like και το follow είναι για τη Λάουρα ότι το ‘καλημέρα’ και το ‘χαίρω πολύ‘ για τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι τεχνολογικός αναλυτής, δημοσιογράφος και δημιουργός ενός από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά blogs της χώρας.

Η Ανδρονίκη Κολοβού είναι all-around τηλεοπτικός παίχτης: δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και πτυχιούχος graphics design.

Η υπόλοιπη on camera ομάδα του Esc αποτελείται από ταλαντούχους δημοσιογράφους, bloggers και ειδικούς της τεχνολογίας και του Διαδικτύου. Οι συνεργάτες αυτοί, θα εναλλάσσονται καθημερινά, ανάλογα με τη θεματολογία της εκπομπής και την επικαιρότητα.