Πρεμιέρα κάνει σήμερα η καινούργια εκπομπή του Σκάι με τίτλο «Μπες στο κλίμα», με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι της παρουσίασης.

Πρόκειται για μια εκπομπή οικολογικού περιεχομένου που έχει στόχο να προτρέψει τους τηλεθεατές να συνειδητοποιήσουν ότι με μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στο σπίτι τους μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να προστατεύσουν το πορτοφόλι τους.

Η εκπομπή θα επισκεφθεί μεγάλα αστικά κέντρα, χωριά και κωμοπόλεις με εξειδικευμένα συνεργεία ώστε να κάνει επιτόπου τις απαιτούμενες αλλαγές ή αναπροσαρμογές.

Σε κάθε επεισόδιο με τη βοήθεια ενεργειακού επιθεωρητή θα επισκέπτεται ένα σπίτι και θα εξετάζει όλες τις παραμέτρους που αφορούν στην ενέργεια που καταναλώνει αλλά και που χάνει.

Επιπλέον, σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζονται μίνι ταξιδιωτικά οδοιπορικά σε χώρους υψηλής περιβαλλοντικής αξίας και θα αποκαλύπτονται τα κρυμμένα μυστικά της ελληνικής υπαίθρου.

Απόψε στις 19:00 στον Σκάι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.