Στο σημερινό επεισόδιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσει να εκπληρώσει το όνειρο ζωής μιας οικογένειας από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι αποστολείς του πακέτου, τέσσερα αδέρφια, έμαθαν πριν από 25 χρόνια, από την ίδια τους τη μητέρα, την ύπαρξη ενός ακόμη αδερφού τους, ο οποίος δόθηκε για υιοθεσία το 1956.

Από τότε έβαλαν σκοπό της ζωής τους να βρουν τον αδερφό τους και να απαλύνουν τον πόνο της μητέρας τους η οποία ζει με ένα όνειρο, να αγκαλιάσει το παιδί που αναγκάστηκε να αποχωριστεί λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του. Οι αποστολείς αυτού του πακέτου πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια και κουράστηκαν πολύ για να ορθοποδήσουν.

Τα αδέρφια έμειναν από νωρίς ορφανά από πατέρα και ζούσαν σε ένα μικρό δωματιάκι που τους είχε παραχωρήσει η Πρόνοια. Η μητέρα τους δούλευε μέχρι και σε τρεις δουλειές για να τα μεγαλώσει και εκείνα αναγκάστηκαν να βγουν στο μεροκάματο από πολύ μικρά.

Όλο αυτόν τον καιρό όμως, δεν έπαψαν να αναρωτιούνται για τον αδελφό τους και να εύχονται ότι εκείνος είχε μια καλύτερη ζωή.

Η συνέχεια της συγκινητικής ιστορίας τους επί της οθόνης…