Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως: Η εξαφάνιση του Αντρέα, πυροδοτεί την οργή του Τηλέμαχου που είναι σίγουρος ότι του έχει κάνει κακό ο Μαθιός και συνασπίζεται με τον Μανούσο Μουντάκη, έχοντας σχέδιο εναντίον του Μαθιού. Ο Παύλος όσο είναι στο κρατητήριο, ανήσυχος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, δέχεται μια επίσκεψη που του αλλάζει τη διάθεση.

Η Θοδώρα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να προσεγγίσει τον Γιώργο που δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί. Την ίδια στιγμή η επιστροφή της Νάντιας στην Άνω Ποριά, δημιουργεί νέα προβλήματα. Η αντίδρασή της αφοπλίζει Μαθιό και Βασιλική. Ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο για την αθωότητα του Παύλου.

Τι θα δούμε, όμως, στο νέο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Τρίτης (13/2);

Η Νάντια, πληγωμένη, καταφεύγει στο σπίτι του Γιώργου, μέχρις ότου αποφασίσει τι θα κάνει. Ο Αστέρης μιλά στο Μύρο για τον τύπο με το τατουάζ, μη συνειδητοποιώντας ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό. Ο Παύλος παραμένει προφυλακισμένος, τη στιγμή που ο Τηλέμαχος απειλεί ευθέως τους Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του Αντρέα. Η Βασιλική ετοιμάζει μία έκπληξη στον Μαθιό. Παράλληλα, η Εύα, έχοντας στριμωχτεί από τον εισαγγελέα, συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, μπαίνοντας ακόμη πιο βαθιά στο παιχνίδι, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Μαθιός αποκαλύπτει στην Στέλλα την αλήθεια σχετικά με το Λάζαρο.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε φωτογραφίες: