Για τη συνεργασία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή που εξήγησε ότι δεν ήταν εύκολη μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Δημήτρης Σκουλός. «Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο», υπογράμμισε, αλλά εξήγησε πως «έχει πάντα καλές προθέσεις».

Τονίζοντας πως δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του «My Style Rocks», ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο πρότζεκτ, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Ένιωσα ότι άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά. Τα Σαββατοκύριακα που είναι για τα παιδιά μου, τα έβλεπα που πήγαιναν βόλτες και έπαιζαν στις παιδικές χαρές από φωτογραφίες».

«Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη. Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο, αλλά έχει πάντα καλές προθέσεις. Όταν τελείωναν τα γυρίσματα, πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν μόνη της. Αυτό, της έβγαινε σε ένταση. Είναι καλό κορίτσι. Αντιθέσεις πάντα υπάρχουν και είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν», σημείωσε.

«Η συγκεκριμένη κριτική επιτροπή δεν είχε τη χημεία που είχε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η μόνη μου καλή φίλη από την τηλεόραση. Η Έβελυν θα είναι πάρα πολύ καλή και ο Λάκης νομίζω ότι είναι η ιδανική επιλογή για αυτήν την επιτροπή», υπογράμμισε.

«Έχω δεχθεί πολλές φορές bullying, με έδερναν στις σκάλες του σχολείου επειδή ήμουν μαυριδερός»

«Οι 8 από τις 10 ερωτήσεις που μου κάνουν όταν με σταματούν στον δρόμο είναι “Κάνω για μοντέλο;”. Οι άλλες δύο είναι “Πώς είμαι ντυμένη;”», σημείωσε ο φωτογράφος και τόνισε: «Έχω δεχτεί πολλές φορές bullying, με έδερναν στις σκάλες του σχολείου, επειδή ήμουν μαυριδερός, πολύ κοντός και αδύνατος. Είναι σκληρός ο κόσμος των παιδιών και με αγχώνει αυτό. Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να κάνουμε δύο ανθρώπους που θα κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον κάναμε εμείς».

«Έχει τύχει να φωτογραφήσω πολύ γνωστό τραγουδιστή που έβριζε όλους γύρω του. Του είπα “Θα σηκωθώ να φύγω αν το συνεχίσεις” και το έκοψε. Είναι δύσκολοι οι έλληνες celebrities. Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να κάνω ακραίο ρετούς, αλλά αρνούμαι. Υπάρχουν τέσσερα άτομα τα οποία δεν θα φωτογραφίσω», σημείωσε κλείνοντας.