«Ασχολούμαστε με μία εκπομπή- φάντασμα, αυτό είναι ανωμαλία και διαστροφή» είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Open για το οποίο ακούνε, αλλά δεν βλέπουνε και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι – δηλαδή όσοι έχουν ακουστεί ότι θα συμμετέχουν στο πρότζεκτ. Μετά λοιπόν τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Τριαντάφυλλο, τις τελευταίες ώρες απάντηση του έστειλε και η Μαριάντα Πιερίδη τονίζοντας με… ειρωνεία «Βλέπεις φαντάσματα, Γιώργο μου; Άμα βλέπεις, να το κοιτάξεις».

Από τον αέρα της εκπομπής του ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα με αποδέκτες τους τρεις τους, τονίζοντας πως αντί να τον ευχαριστήσουν που βγήκε και τους στήριξε, βγαίνουν και τάσσονται εναντίον του.

«Είναι μία εμμονή αυτή. Ο Λιάγκας μίλησε υπέρ των συντελεστών της εκπομπής, λέγοντας για μία εκπομπή – φάντασμα. Και οι συντελεστές της εκπομπής αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα, που είπα ότι είναι μία εκπομπή-φάντασμα που όλοι λένε ότι ξεκινά κι επί της ουσίας δεν ξεκινάει. Άρα ο Λιάγκας μαζί σας είναι, αυτό δεν καταλαβαίνετε. Βγήκε η Κάκκαβα και η Μαριάντα Πιερίδη και λένε για εμένα.

Δεν καταλαβαίνετε ότι είπα πως είναι ντροπή και άκομψο να λέμε πότε ξεκινάει αυτή η εκπομπή από το καλοκαίρι και μιλάμε για μία εκπομπή – φάντασμα. Προφανώς η παραγωγή ή το Open κάτι δεν κάνει καλά. Άρα αντί να έχουν πρόβλημα με αυτούς που τους λένε ότι ξεκινάει η εκπομπή, τα έχουν με εμένα που επισήμανα ότι κάποιοι άλλοι δεν τους λένε την αλήθεια. Μην τα βάζετε με αυτόν που το επισήμανε, βάλτε τα με αυτούς που σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει. Δεν είπα εγώ ότι φταίει η Μαριάντα ή Κάκκαβα ή ο Τριαντάφυλλος. Να πάμε και σε μονομαχία… Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και ποιος είναι με ποιον».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Επειδή μιλάω, δεν σημαίνει ότι είμαι εναντίον όλων. Ο λογικός άνθρωπος παίρνει τηλέφωνο και λέει “Γιώργο, ευχαριστούμε που μας στήριξες”, γιατί το είπα για να τους στηρίξω. Αντί να πουν “ευχαριστούμε που μας στήριξες”, βγαίνουν και λένε για εμένα. Παρόλα αυτά. δεν πληρώνονται από πουθενά, δεν έχουν δουλειά, αλλά φταίει ο Λιάγκας. Μυαλό λίγο…. Μακάρι να βγει η εκπομπή για να ξεσπάσει:

«30 χρόνια μάχομαι, για να έχουν δουλειά άνθρωποι που το αξίζουν και είναι της δουλειάς, όχι τυχάρπαστοι που βγήκαν σε ένα ριάλιτι, έγιναν διάσημοι για ένα βράδυ και πρέπει σώνει και καλά να κατακτήσουν μία θέση σε πάνελ. Εγώ αυτή τη λογική έχω, γι’ αυτή τη λογική μάχομαι».