Η Άλκηστης Πρωτοψάλτη πρόσφατα έβγαλε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι της «Άδωνης» γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού που ερμηνεύει η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, αντέδρασε με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης άλλαξε με τη σειρά του τον επίμαχο στίχο στον «Άδωνι», απαντώντας στην Άλκηστης Πρωτοψάλτη και σημειώνοντας τραγουδιστά πως: «Άμα είσαι δεξιά κουλή, θα σου φταίει και η φτωχιά χοντρή».

Το πρωί της Τετάρτης (06/12), μέσα από τον «αέρα» του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο θέμα σημειώνοντας πως η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στεναχωρήθηκε καθώς νόμιζε πως ο ίδιος ήταν αυτός που είπε το «κουλή δεξιά».

«Έμαθα ότι η κυρία Άλκηστης Πρωτοψάλτη -την οποία αγαπώ, θαυμάζω και στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί κιόλας- στεναχωρήθηκε γι’ αυτό που είπαμε προχθές. Να της πω κάτι, δεν το είπαμε εμείς. Σταματήστε αυτή την παραπληροφόρηση. Ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι είστε «κουλή δεξιά», το είπε ο Κραουνάκης. Το ότι εμείς το μεταδώσαμε, δεν το είπαμε εμείς.

Αν με κάποιον έχετε θέμα, πάρτε τον Σταμάτη και πείτε του ότι “δεν είμαι κουλή δεξιά”. Δεν μπορεί να βάζετε στο στόμα άλλων ανθρώπων κάτι που ως είδηση το είπαμε. Δεν μπορεί να στεναχωρήθηκες με εμένα, επειδή είπα κάτι που είπε ο Κραουνάκης. Μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν πρέπει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.