Στο τηλεπαιχνίδι «Switch» της ΕΡΤ, το βράδυ της Τετάρτης (22/11), η Ευγενία Σαμαρά ρώτησε τους συμμετέχοντες ποιο είναι το μικρότερο πουλί στον κόσμο και ακολούθως προσέφερε μια επική ατάκα που χάρισε άφθονο γέλιο.

Η παρουσιάστρια του σόου και ηθοποιός ρώτησε: «Ποιο είναι το μικρότερο πουλί στον κόσμο;» κι έδωσε τις επιλογές: πυροκότσιφας, κολίμπρι ή αλκυόνη. Έπειτα στράφηκε στον Χριστόφορο, ζητώντας του να εξηγήσει την απάντησή του. «Απάντησα τον πυροκότσιφα, χωρίς να το γνωρίζω. Ξέρω, όμως, πως είναι το κολίμπρι και γνωρίζω πως είναι μικρό, αλλά πιστεύω πως υπάρχει ακόμη μικρότερο», είπε με την Ευγενία Σαμαρά να εκφράζει την απορία της, γιατί δεν τάχθηκε υπέρ του πτηνού που ήξερε πως είναι μικρό.

«Είναι αυτό που ξέρεις. Να πας σε αυτό που ξέρεις, είναι μικρό και όμορφο», του είπε όταν αποκαλύφθηκε πως όντως το κολίμπρι είναι η σωστή απάντηση και το μικρότερο πουλί στον κόσμο. Κι όταν έγινε γνωστό πως οι υπόλοιποι τέσσερις συμμετέχοντες απάντησαν σωστά, εκείνος είπε: «Ντρέπομαι». Κι εκεί η Ευγενία Σαμαρά πέταξε την επική ατάκα της: «Μη ντρέπεσαι, μη ντρέπεσαι. Το μέγεθος ούτως ή άλλως είναι σχετικό, Χριστόφορε. Μη ντρέπεσαι καθόλου».