Με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς για τον Στέφανο Κασσελάκη από τον αέρα του ΣΚΑΪ, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία γενικότερη τοποθέτηση για τον τρόπο που γίνονται στις ημέρες μας τα ομοφοβικά σχόλια. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τη διοίκηση του σταθμού να «ξεριζώσει την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας» λόγω ενός σχολίου που τον αφορούσε και τον ενόχλησε.

«Δεν αναφέρομαι στον κ. Αυτιά για να μην παρεξηγηθώ. Το σχόλιο που θα κάνω είναι γενικότερο. Ομοφοβικό δεν είναι μόνο το σχόλιο που γίνεται από τον κ. Μπέο. Ομοφοβικό σχόλιο μπορεί να είναι και το χιούμορ, μπορεί να είναι και το υπονοούμενο και στην πραγματικότητα το 2023 έτσι ασκείται το bullying και επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι στον κ. Αυτιά» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ δέχομαι ότι εκείνη την ώρα δεν εννοούσε κάτι. Για το τι μέλλει γενέσθαι έγινε όλο το θέμα και ότι εκείνη την ώρα βρέθηκαν αυτές οι λέξεις στο στόμα του. Δεν έχω λόγο να θεωρήσω ότι εννοούσε κάτι άλλο και το αναιρεί, αλλά σε αυτό θέλει μία προσοχή με την έννοια ότι δεν είναι ο ομοφοβικός το 2023 έτσι, ότι βγαίνει και τα λέει χύμα. Τα λέει πιο ύπουλα, τα λέει μέσα από αστεία, μέσα από πειράγματα. Αυτό είναι το χειρότερο και αυτό έχουν να αντιμετωπίσουν και τα παιδιά» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι ανέφερε, όμως, νωρίτερα ο Γιώργος Αυτιάς; Ο παρουσιαστής απάντησε σήμερα Κυριακή μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ στις αντιδράσεις που προκάλεσε ένα σχόλιό του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον στρατό, απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί ομοφοβίας.

«Θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στη χθεσινή δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της Αντιπολίτευσης. Κατ’ αρχάς το σχόλιό μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό, όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και τον σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου», διεμήνυσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αυτιάς.