Για την ανάρτηση που έκανε χθες ο Αντώνης Κανάκης για τις τηλεοπτικές εκπομπές οι οποίες φιλοξενούν τον Αχιλλέα Μπέο μίλησαν το πρωί της Τρίτης (10/10) στο «Mega Καλημέρα». Η δημοσιγράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εποχή που κόπηκε η late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1 στην οποία και συμμετείχε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε χαρακτηριστικά: «Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη αφορά την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Έπαιξαν οι δηλώσεις του, αλλά καλεσμένος ο δήμαρχος Βόλου ήταν στο Πρωινό του Ant1. Είναι στο ίδιο κανάλι με τον Γιώργο και βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, ουσιαστικά στοχοποιεί έναν άνθρωπο και μία εκπομπή, η οποία έχει καλέσει τον Μπέο και έχει επαναλάβει τη φιλοσοφία αυτής της δήλωσης που έκανε και στα επινίκια.

Το 2016 ο Αντώνης ήταν σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του Ant1. Τότε υπήρχε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των αντρών παρουσιαστών, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιώργος Λιάγκας και είχε γίνει το μάλε βράσε. Κάναμε το late night τότε που κόπηκε εν μία νυκτί τον Ιανουάριο του 2017. Το χαμηλότερο νούμερο ήταν το 23%.

Υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο της εκπομπής. Ο Αντώνης είχε βγάλει ανακοίνωση και είχε πει ότι ουδέποτε ζήτησε να κοπεί η εκπομπή. Ωστόσο, στο κανάλι και στο περιβάλλον της εκπομπής υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης δεν ήταν και τόσο θετικός με το να υπάρχει αυτή η εκπομπή στον αέρα του Ant1 τότε. Ο Γιώργος με τον Αντώνη δεν μιλούσαν τότε».

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης έγραψε χθες στην ανάρτησή του: «Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει «σοκαρισμένο» από τις δηλώσεις αυτές».

Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να…

Posted by Antonis Kanakis Official on Monday, October 9, 2023