Με αφορμή τους «Μπέους αυτού του κόσμου» ο Αντώνης Κανάκης τα «έβαλε» με τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τις «ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις» με μοναδικό σκοπό να κάνουν… σόου. Ο παρουσιαστής σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του δήμαρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου κατά την επινίκια ομιλία του στην οποία έκανε χυδαία αναφορά σε πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη.

Στην σύντομη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντώνης Κανάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει “σοκαρισμένο” από τις δηλώσεις αυτές».

Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να…

Posted by Antonis Kanakis Official on Monday, October 9, 2023

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της επανεκλογής του και μάλιστα με ποσοστό άνω του 50%, δήλωσε μπροστά στους ψηφοφόρους του στον Βόλο: «Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι “εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ»!