Στο My Style Rocks της Τετάρτης (20/9) το θέμα των διαγωνιζόμενων ήταν «απομιμήσεις και σεβασμός στη μόδα». Το διαφορετικό ήταν το ζητούμενο στο επεισόδιο, εικόνες πέρα από μία συμβατική εμφάνιση και ένα βασικό look.

Αυτό περίμεναν να δουν από τις διαγωνιζόμενες ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή και όχι εκείνο που τους παρουσίασε η νέα παίκτρια.

Η Ιφιγένεια που εισέβαλε στο επεισόδιο της Τρίτης (19/9) και δημιούργησε αντιπάθειες με το… καλησπέρα αναφέροντας στο βίντεο γνωριμίας της μεταξύ άλλων πως «Ξέρω ότι τραβάω τα βλέμματα, έχω σκοπό να τις εξοντώσω, ήρθα να κάνω ντόρο», δήλωσε ότι σύμφωνα με το κόνσεπτ της πάει ακάλεστη να χαλάσει τον γάμο του πρώην της ντυμένη σαν να πηγαίνει σε κηδεία.

«Καθώς πενθώ για την αγάπη μου» είπε για να δικαιολογήσει την εμφάνισή της και πρόσθεσε: «Θα τον βρίσω, θα κλαίω μπροστά σε όλους για να του χαλάσω την τελετή, γιατί δεν παντρεύεται εμένα, αλλά κάποια άλλη».

Οι συμπαίκτριές της ήταν φειδωλές στους βαθμούς όπως η Αμάντα Μανωλάκου που της έβαλε «1» γιατί δεν της άρεσε σχεδόν τίποτα πάνω της και όπως της τόνισε «Tο headpiece είναι πλαστικό, από κατάστημα παιχνιδιών. Το φόρεμα δεν μου αρέσει, γιατί έχει μια ακαταστασία μπροστά. Δεν έχεις προσπαθήσει».

Αλλά και οι κριτές, με πρώτη την Σοφία Χατζηπαντελή δεν της χαρίστηκαν.

«Είσαι με τα καλά σου σήμερα ή όχι; Σήμερα εσύ πάεις κηδεία. Δεν πας ούτε σε γάμο, ούτε σε κηδεία έτσι νομίζω. Η φούστα σου φαίνεται φτηνή, η τσάντα σου φαίνεται φτηνή, τα παπούτσια, όλα φαίνονται φτηνά. Δεν με κόφτει αν είναι φτηνά ή όχι τα γυαλιά (ειρωνικά η παίκτρια της έδειξε τα γυαλιά γνωστού οίκου που φορούσε). Δεν μου αρέσουν αυτά τα κόνσεπτ. Ο μπαμπάς μου πάντα λέει να μην κρατάς κακία για περισσότερο από μία ώρα. Είναι λίγο dramatic. εγώ πήγαινα σε γάμο καλεσμένη ντυμένη έτσι, θα ντρεπόμουν. Δεν μου αρέσει το δράμα, αν δεν υπάρχει» της είπε και άφησε άφωνο τον Δημήτρη Σκουλό, όχι, όμως, την διαγωνιζόμενη που της απάντησε ότι εκείνη είναι drama queen.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη σειρά του, δεν πίστευε και αυτός στα μάτια του. Της ανέφερε ότι είναι τραβηγμένο το look της και καθόλου αστείο.

«Περνάμε και λανθασμένα μηνύματα. Είμαστε εκπομπή μόδας, είναι ωραίο να βάζουμε κάποιες πικάντικες λεπτομέρειες, να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας, αλλά τόσο τραβηγμένο δεν το θέλουμε. Δεν είναι στυλ, δεν είναι μόδα, δεν είναι πρόταση. Μπορείς να ανεβάσεις δυο τρεις σέλφι στο Insta σου από την σημερινή μέρα. Άκου αγάπη μου, δεν υπάρχει το κόνσεπτ σου, οπότε τι να συζητάμε τώρα γι’ αυτό το αποκριάτικο. Δεν θέλω να σου αφιερώσω περισσότερο χρόνο όταν εσύ δεν σέβεσαι τον χρόνο της εκπομπής. Παρ’ το λίγο αλλιώς, δεν χρειάζεται να τσακωθείς με όλα τα κορίτσια » της είπε ο κριτής καθώς την βλέπει να βγάζει μονίμως… νύχια στην κριτική που της ασκείται.

«Αυτό το κόνσεπτ μόνο βιντεοταινία μπορεί να είναι από την δεκαετία του ’80 και το ντύσιμο επίσης. Κακό styling. Είναι εύθυμη χήρα, αλλά στο πολύ κακό» ήταν η κάθετη και κοφτή γνώμη του Δημήτρη Σκουλού.