O Σάκης Κατσούλης κατεβαίνει υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά, με τον νικητή του Survivor All Star να αποδέχεται την πρότασή του να βρίσκεται το όνομά του στο ψηφοδέλτιο. «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής», ανέφερε ο ίδιος.

Η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασε την υποστήριξή της στον αγαπημένο της μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω για σένα! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή φοβήθηκα με αυτή σου την απόφαση και το ξέρεις! Αλλά σου έχω τόσο πολλή εμπιστοσύνη που ξέρω ότι θα τα καταφέρεις κι εκεί! Θεωρώ πως θα κάνεις το καλύτερο που περνάει από το χέρι σου με πίστη, δουλειά και αφοσίωση! Σίγουρα θα δούμε πράξεις κι όχι λόγια. Και δεν το λέω για να το πω, απλά σε ξέρω καλά. Ξέρω ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, αν δεν γίνει πράξη, δεν θα σταματήσεις! Σε θαυμάζω γι’ αυτό! Θα είμαι δίπλα σου στα πάντα! Εδώ για να σε στηρίζω σε κάθε σου ξεκίνημα! Καλή αρχή αγάπη μου!», έγραψε.