Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης βρέθηκαν στη Τήνο και ανάρτησαν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή τους. Το ζευγάρι επισκέφτηκε και την Παναγία της Τήνου, με τις εικόνες πάντως να προκαλούν αντιδράσεις.

«Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία.”

Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ, πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες τους.

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, εξήγησε πως είχε να βρεθεί εκεί 27 χρόνια, συγκεκριμένα από τη μέρα που βαφτίστηκε. Στη δημοσίευσή της έγραψε: «Now & Then! Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν, τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε. Και εγώ γύρισα αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια 27 χρόνια! Στην Παναγία της Τήνου όπου και βαφτίστηκα! Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα!».

Πάντως οι εικόνες προκάλεσαν αντιδράσεις με ορισμένους να σχολιάζουν:

«Θα μπορούσε η Μαριαλένα τουλάχιστον να φοράει σουτιέν κ έστω μια πιο μακρυά μπλούζα αφου πάει για προσκύνημα κ όχι για πασαρέλα».

«Την πίστη μας στο θεό δεν την διαφημιζουμε εχοντας απεναντι καποιον να μας τραβαει φωτο…δεν ειναι διαφημιση ολα και πασαρελα…».

«Για την φώτο πήγατε Τήνο η γιατί το θέλατε??? Έλεος..».