Ο Σεντ Γουέστ, ο 7χρονος γιος της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ, είναι λάτρης του ποδοσφαίρου κι έτσι η μαμά του αποφάσισε να τον πηγαίνει εκείνη στο γήπεδο για να δει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως… γυρίζουν τον κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Σεντ Γουέστ βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου 22/7 στην Ελλάδα) από το Λος Άντζελες στο Μαϊάμι των ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι (νίκη 2-1 επί της μεξικάνικης Κρουζ Αζούλ).

Μιλώντας στην πλατφόρμα Apple TV πριν από το ματς η δισεκατομμυριούχος τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας εξήγησε πως ο γιος της «φανατικός» με το ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια στα παιδικά της χρόνια έπαιξε ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα ως τερματοφύλακας, αλλά και επιθετικός.

Χθες (25/7) «πετάχτηκε» μέχρι την Οσάκα της Ιαπωνίας για να παρακολουθήσουν με τον Σεντ το φιλικό της Αλ Νασρ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο οποίο, όμως, από τους μεγάλους σταρ των δύο ομάδων αγωνίστηκε μονάχα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Νεϊμάρ έμεινε στον πάγκο για τους Γάλλους, που υπενθυμίζουμε «έκοψαν» από την αποστολή τους τον Κιλιάν Μπαπέ. Το φιλικό, δε, δεν αντάμειψε το κοινό που βρέθηκε στο «Nagai Stadium» αφού έληξε ισόπαλο 0-0.

Μιλώντας στο σόου του Youtuber super fan του Κριστιάνο Ρονάλντο ishowspeed, η Καρντάσιαν είπε πως τις αρέσουν τόσο ο Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Ποιόν διαλέγω; Και τους δύο», υποστήριξε.

Ο μικρός Σεντ, πάντως, είναι ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης αφού χάρη στη διάσημη μαμά του καταφέρνει και εξασφαλίζει τις φανέλες των μεγάλων αστέρων. Χθες (25/7) πήρε εκείνη του Νεϊμάρ, ενώ στο Μαϊάμι ο Μέσι του υπέγραψε και του έστειλε μια φανέλα με το νούμερο δέκα.