H Κάρα Ντελεβίν μίλησε για τη φίλη της Minke και τη νηφαλιότητά της σε νέα της συνέντευξη. Το 30χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του «ELLE» και έδειχνε, πραγματικά, εντυπωσιακή. Το 30χρονο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για το ταξίδι της προς τη νηφαλιότητα, λέγοντας ότι ο αγώνας που έκανε «άξιζε κάθε δευτερόλεπτο» για να απεξαρτηθεί από το ποτό. Σε συνέντευξή της στο Elle UK, το μοντέλο αποκάλυψε ότι η αποχή από το αλκοόλ την έκανε «πιο σταθερή» και «πιο ήρεμη».

Η Ντελεβίν, η οποία μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες των παπαράτσι που έδειχναν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο την έκαναν να καταλάβει πώς είχε χάσει τον έλεγχο.

Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ στιγμές που να σκεφτώ ότι: “Δεν αξίζει τον κόπο”, δήλωσε στο περιοδικό. Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο. Απλά δεν ήξερα χρειαζόταν για να το κόψω. Αισθάνομαι πιο σταθερή και πιο ήρεμη» ανέφερε το διάσημο μοντέλο και πως έφυγε ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους της.

«Για πολύ καιρό, ένιωθα ότι έκρυβα πολλά από τους ανθρώπους που με θαύμαζαν. Επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να είμαι ελεύθερη και ο εαυτός μου, 100%».