Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε η Κρίσι Τέιγκεν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, το 37χρονο μοντέλο αποκάλυψε στους περισσότερους από 42 εκατομμύρια followers της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πως υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση και ένιωσε υπέροχα, ενώ παράλληλα εξέφρασε το «παράπονό» της λέγοντας «κράτησε, όμως, μόνο για περίπου 20 λεπτά».

«Μόλις ξύπνησα από την κολονοσκόπηση και αισθάνομαι υπέροχα. Αλλά χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά. Πραγματικά θα ήθελα να κρατήσει περισσότερο, γιατί ήταν ένας καλός υπνάκος» είπε η Κρίσι Τέιγκεν είχε ενημερώσει τους ακολούθους της με μια φωτογραφία πριν την εξέταση, στην οποία έγραψε στη λεζάντα «είναι ώρα να ελέγξουμε το κόλον μας».

Στην ίδια πάντως φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου το «ποτό» που δίνουν στους εξεταζόμενους μια ημέρα πριν την κολονοσκόπηση.

Η Κρίσι Τέιγκεν σχολίασε: «Είναι πολύ έντονο. Και προφανώς πρέπει να είσαι έτοιμος να πηγαίνεις συνέχεια τουαλέτα. Αλλά μπορεί να είναι σε χάπια. Οπότε τώρα πρέπει να πάρω τα χάπια, να πιω νερό μετά από κάθε χάπι και μετά ξανά πάρα πολύ νερό».

Λίγο πριν κάνει την πρώτη της κολονοσκόπηση η Κρίσι Τέιγκεν είχε εξηγήσει ότι θα έκανε την εξέταση γιατί «Μου είπαν οι γιατροί ότι σύντομα θα υπάρξει αύξηση στους ανθρώπους της ηλικίας μου και νεότερους για καρκίνο στο έντερο, επειδή δεν κάνουμε εξετάσεις. Και δεν το κάνουμε γιατί δεν μας το λένε. Πιστεύετε ότι πρέπει να ελέγχονται μόνο οι γονείς σας»

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστούν στους ανθρώπους να υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο για καρκίνο του παχέος εντέρου «σε τακτά χρονικά διαστήματα» μόλις γίνουν 45 ετών.