Η Μαρία Μενούνος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας, έπειτα από μακρόχρονη προσπάθεια και μεγάλη ταλαιπωρία.

Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια και lifestyle reporter μίλησε μάλιστα μεσοβδόμαδα στο περιοδικό US Magazine μαζί με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro, για την τεράστια μάχη που έδωσε για τη μητρότητα και έκανε και την πρώτη φωτογράφησή της με τη νεογέννητη κόρη της, Αθηνά – Αλεξάνδρα.

Το μεγάλο ταξίδι της παρουσιάστριας προς τη μητρότητα ξεκίνησε πριν από 10 ολόκληρα χρόνια, όταν η ίδια λόγω προβλημάτων γονιμότητας αναγκάστηκε να καταφύγει στη μέθοδο της εξωσωματικής. Ωστόσο, η διαδικασία διακόπηκε, αφού η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου το 2017, ενώ πάλεψε και με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος για την γέννηση της κόρης της.

Ξεπερνώντας το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της παρά την αποτροπή του γιατρού έκαναν εκ νέου προσπάθειες, οι οποίες απέδωσαν το περασμένο φθινόπωρο.

Σχετική ανάρτηση έκανε η Μαρία Μενούνος στο Instagram πριν από μερικές ώρες με τον πατέρα της να ποζάρει μπροστά από την οικογένεια ως ευτυχισμένος παππούς φορώντας μάλιστα μια μπλούζα, στην οποία γράφει «Παππούς».

Η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της: «Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η μαμά και ο μπαμπάς μου μας παρακαλούσαν εδώ και χρόνια. Στην αρχή, ήμουν πολύ απασχολημένη με την καριέρα μου και τα σκυλιά μου ήταν τα παιδιά μου και φρόντιζα επίσης και τους γονείς μου. Ήμουν γεμάτη. Δεν υπήρχε χώρος για ένα παιδί. Ωστόσο οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη.

Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Και εκείνη τον λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να κοιτάζω τώρα. Τον μπαμπά μου και τη κόρη μου. Σας αγαπάμε όλους και σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας στέλνετε. Είμαστε τόσο ευγνώμονες!», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Μενούνος.