Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε τις σκέψεις της για την καταστροφική φωτιά στην Σαρωνίδα μέσω τους προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο πατρικό της σπίτι, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες που συνέδραμαν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Μετά την πρώτη της ανάρτηση, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Instagram και τα «έβαλε» με ορισμένους διαδικτυακούς της φίλους που της έστειλαν μηνύματα τύπου: «θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;».

«Και να ξέρετε ότι μετά την ανάρτηση έχουν υπάρξει και μηνύματα που σε τέτοιες στιγμές αμιγώς προσωπικές με ρωτάνε: “θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;”… “Για τη δημοσιογραφία του κ@λου δεν θα πεις κάτι;”, “Για τα ζώα που κάηκαν από εσένα ένα σχόλιο το περιμέναμε”.

Αυτό είναι το πρόβλημα περιμένουμε να ακούσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε. Ή απλά να το πούμε για να το πούμε ακόμα και αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ»» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.