Το τελευταίο καιρό η προσωπική ζωή της Ιλένιας Ουίλιαμς βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας με τα δημοσιεύματα να τη θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια σου» στα τέλη Απριλίου, οι δυο τους είχαν ταξιδέψει τότε μέχρι την Κίμωλο για ένα ρομαντικό διήμερο. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor Αll Star κατάγεται από το νησί των Κυκλάδων κι έτσι πήρε την αγαπημένη του και, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, την ξενάγησε στο μέρος που περνάει τα καλοκαίρια του κι έχει όμορφες αναμνήσεις.

Οι δυο τους είχαν ανεβάσει κάποια stories στο Instagram, που «πρόδωσαν» το ταξίδι τους, ωστόσο δεν υπήρχε κοινή τους φωτογραφία.

Ερωτηθείσα η ίδια πριν από λίγο καιρό περί της φημολογούμενης σχέσης με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο είχε απαντήσει: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό» απάντησε η Ιλένια Ουίλιαμς στη Φαίη Φώτου και στην εκπομπή Super Κατερίνα και πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει» τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Τόσο, λοιπόν, η ραδιοφωνική παραγωγός, όσο και ο «μισθοφόρος» του ριάλιτι επιβίωσης, ουδέποτε έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, καθώς επιθυμία τους είναι να διατηρούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή.

Ο νέο κοινός προορισμός, όμως, που επέλεξαν για να περάσουν τις διακοπές τους πυροδότησε ξανά τις φήμες. Οι δύο τους χαλαρώνουν στην Ίο, ενώ μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπως «πρόδωσαν» οι αναρτήσεις τους στο Instagram.