Θαυμαστές του Χάρι Στάιλς συρρέουν στο χωριό Χολμς Τσάπελ στην κομητεία Τσεσάιρ της Αγγλίας, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής, για να λάβουν μέρος σε περιήγηση και να ακολουθήσουν τα βήματά του. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν και να μάθουν τα πάντα για τον τραγουδιστή ταξιδεύουν στην περιοχή, όπου τους δίνεται ένας χάρτης που δείχνει τη διαδρομή δύο μιλίων, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από σημεία που έγιναν διάσημα επειδή κάποτε ήταν μέρος της ζωής του Χάρι Στάιλς.

Οι θαυμαστές επισκέπτονται το αρτοποιείο W Mandeville, όπου εργαζόταν ως έφηβος. Μέσα στο αρτοποιείο υπάρχει μία φωτογραφία του τραγουδιστή σε φυσικό μέγεθος και διατίθενται προς πώληση αναμνηστικά όπως ποδιές, γλυκά, ακόμα και ξύλινες κουτάλες. Στη συνέχεια κάνουν μία στάση στο εστιατόριο Fortune City Chinese, όπου κάποτε πήγε με την Τέιλορ Σουίφτ.

Η περιήγηση συνεχίζεται στην οδογέφυρα Twemlow και οι θαυμαστές μπορούν να γράψουν το όνομά τους στο ίδιο σημείο όπου ο Χάρι έγραψε κάποτε το όνομά του στην ταινία «This is Us» των One Direction, του συγκροτήματος του οποίου ήταν μέλος πριν ακολουθήσει σόλο καριέρα. Η ξενάγηση διοργανώθηκε από κατοίκους που έβλεπαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο χωριό και ανησυχούσαν μήπως τραυματιστούν επειδή περπατούσαν σε στενά εξοχικά μονοπάτια χωρίς πεζοδρόμιο. Ο υπεύθυνος εισιτηρίων των σιδηρόδρομων, Γκρέιαμ Μπλέικ, τους υποδέχεται στον σιδηροδρομικό σταθμό με τους χάρτες και τους καθοδηγεί.

Επίσης, δημιούργησε σελίδα στο Facebook για όλους όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το Χολμς Τσάπελ. Στην περιήγηση έχουν πάρει μέρος θαυμαστές από την Ουρουγουάη, την Ιαπωνία, την Κολομβία, τον Καναδά και την Αμερική. «Τον συνάντησα για πρώτη φορά όταν ήταν περίπου δέκα ετών, αλλά τον γνώρισα καλύτερα όταν ήταν περίπου 16 ετών και ταξίδευε για το Λονδίνο για τον μουσικό διαγωνισμό X Factor το 2010», δήλωσε ο Γκρέιαμ Μπλέικ στη Daily Mail. «Πήγαινε την Τρίτη και επέστρεφε την Πέμπτη, οπότε του πούλησα κάρτα διαδρομών για νέους για να εξοικονομήσει χρήματα», διευκρίνισε. «Του είπα αστειευόμενος: “Όταν γίνεις διάσημος να μου τη δώσεις πίσω και θα την πουλήσω στο eBay, αλλά δεν μου την επέστρεψε ποτέ», πρόσθεσε.

«Όλοι εδώ έχουν χρόνο για τους θαυμαστές και όλοι έχουν μια ιστορία για τον Χάρι. Είναι ένα τόσο μικρό χωριό που όλοι γνωρίζουν τους πάντες», σημείωσε ο ίδιος.