Μια πρώην πρωταγωνίστρια του Nickelodeon κατηγόρησε δημόσια τον ηθοποιό Τζόνα Χιλ, πως τη φίλησε χωρίς τη θέληση της, όταν εκείνη ήταν 16 ετών.

Η Αλέξα Νίκολας έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter και υποστήριξε πως την πλησίασε σε ένα πάρτι, προσφέροντάς της ένα τσιγάρο.

«Αφού διάβασα την αξιοθαύμαστη ανάρτηση της Sarah Brady για τον #JonahHill, πρέπει απλώς να πω ότι όταν ήμουν 16 ετών προσκλήθηκα σε ένα πάρτι στο σπίτι στο #justinlongs house όπου ζούσε με έναν ηθοποιό από το CSI Miami που κατηγορείται. Θα ψάξω αργότερα το όνομα και θα τον βρω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μου έδωσε το τσιγάρο που υποσχέθηκε και μετά καθώς γυρίζαμε πίσω στην πόρτα, τού το ζήτησα και δεν είπε τίποτα παρά με πέταξε στην πόρτα και μου έχωσε τη γλώσσα του στο λαιμό. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη που τον έσπρωξα από πάνω μου και έτρεξα μέσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η νέα κατηγορία έρχεται μετά από όσα ανέφερε η επαγγελματίας σέρφερ Σάρα Μπρέιντι, με την οποία είχε υπάρξει ζευγάρι για σύντομο χρονικό διάστημα ο Τζόνα Χιλ.

Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή δημοσίευσε σε Instastories μια σειρά από μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον ηθοποιό Τζόνα Χιλ κατά τη διάρκεια που ήταν ζευγάρι, τον οποίο χαρακτηρίζει «μισογύνη ναρκισσιστή» και τον κατηγορεί για «συναισθηματική κακοποίηση».