Η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στις κερκίδες του Γουίμπλεντον μαζί με τη σύντροφό της Μίνκε και αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά στον φακό των φωτογράφων, με αποτέλεσμα οι σχετικές φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, φροντίζει να κρατάει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση.

Εντούτοις, παρά το χαρούμενο κλίμα στο Γουίμπλεντον, ένα 24ωρο νωρίτερα ξεσήκωσε αρνητικές αντιδράσεις η παρουσία της στο Γκραν Πρι της Formula 1 στο Σίλβερστοουν.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει, ότι αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στον Μάρτιν Μπραντλ, θρύλο του βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και νυν παρουσιαστή του Sky Sports. Όταν εκείνος την προσέγγισε για να μιλήσει, τον σταμάτησε ο ατζέντης της και στη συνέχεια η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει, παρά τις ερωτήσεις που υπέβαλε ο παρουσιαστής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αρνητικές αντιδράσεις στα social media, με αρκετούς να την αποκαλούν «ντίβα» και ότι δεν έδειξε σεβασμό σε ένα θρύλο του βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.