Η Τζόρνταν Οζούνα, σύντροφος του Καρίμ Μπενζεμά, ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει στη Σαουδική Αραβία όπου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος επιθετικός και σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως ασπάστηκε τον ισλαμισμό πριν γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Ο Καρίμ Μπενζεμά πρόσφατα αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία που θα του αποφέρει συνολικά 600 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως ρόλο στην επιλογή του έπαιξε και το γεγονός πως είναι μουσουλμάνος και ήθελε να ζήσει στο βασίλειο.

Στο πλάι του θα έχει την Τζόρνταν Οζούνα, μοντέλο από τις ΗΠΑ, μητέρα του 4ου παιδιού του, η οποία μίλησε στο ισπανικό περιοδικό «Yo Dona» για την απόφασή της να ασπαστεί τον ισλαμισμό και να μετατραπεί από χριστιανή σε μουσουλμάνα. «Η τελετή έγινε στο τζαμί της Μαδρίτης. Έκλαψα σα μικρό παιδί. Διάβασα πολύ πριν πάρω αυτή την απόφαση και μου φαίνεται καταπληκτική θρησκεία», τόνισε.

Η Τζόρνταν Οζούνα επίσης υποστήριξε πως δεν την απασχολεί καθόλου πως στη Σαουδική Αραβία ίσως κληθεί να ακολουθήσει συγκεκριμένο τρόπο ενδυμασίας. «Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Είναι μια φανταστική κουλτούρα και είμαι χαρούμενη που θα ζήσω αυτή την περιπέτεια», δήλωσε.

«Δεν ήξερα ποιος ήταν»

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος στο παρελθόν λόγω της ερωτικής του ζωής είχε μπλεχτεί σε ουκ ολίγα σκάνδαλα που παραλίγο να τον… ωθήσουν σε μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της Αμερικανίδας στη Λιόν, την πόλη όπου γεννήθηκε ο Μπενζεμά: «Όταν γνώρισα τον Καρίμ, δεν ήξερα πραγματικά ποιος ήταν. Είμαι Αμερικανίδα και δεν ήξερα πολλά για το ποδόσφαιρο. Από την αρχή ένιωθα ότι ήταν κάτι διαφορετικό. Ο Καρίμ είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Γελάμε τόσο πολύ μαζί. Όταν λέω ότι είναι ο καλύτερός μου φίλος, το εννοώ πραγματικά», δήλωσε.