Με ένα κατακόκκινο καυτό μαγιό, η Donna D’Errico επέστρεψε στην άμμο! Η 55χρονη σταρ του Baywatch μοιράστηκε μια φωτογραφία της με ένα μαγιό σε στυλ «Baywatch», ενώ βρίσκεται σε παραλία της Φλόριντα.

«Αναδημιουργώντας το Baywatch στο Μαϊάμι», έγραψε η D’Errico στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram. Φορώντας το κόκκινο ολόσωμο μαγιό, παρόμοιο με αυτά που έγιναν διάσημα στην τηλεοπτική σειρά του 1990, η D’Errico στάθηκε στην ηλιόλουστη παραλία της Φλόριντα, ενώ ακουμπούσε σε ένα κίτρινο τζιπ, κρατώντας ένα σωσίβιο ναυαγοσώστη.

Η D’Errico πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά από το 1996 έως το 1998 και στο spin-off της «Baywatch Nights», όταν ανέλαβε τον ρόλο της «Donna Marco». Το μοντέλο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram story της, αναφέροντας πως όσοι θέλουν να δουν περισσότερα, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στον λογαριασμό της, στο OnlyFans.

Πολλοί από τους 2,1 εκατομμύρια ακολούθους της D’Errico μοιράστηκαν την εκτίμησή τους για το μοντέλο που έδειχνε ακριβώς όπως το 1996. «Ο μόνος λόγος για τον οποίο παρακολούθησα το σόου. Ακόμα καλύτερη τώρα», σχολίασε ένα άτομο. «Και φαίνεσαι εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη, όπως τότε», πρόσθεσε ένας άλλος.

Τον Μάρτιο, η D’Errico φόρεσε ένα παρόμοιο κόκκινο μαγιό και ένα λευκό μπλουζάκι ενώ γιόρταζε τα 55α γενέθλιά της. Δεν είναι η μόνη ναυαγοσώστρια του Baywatch που επέστρεψε στο κόκκινο μαγιό, καθώς η Πάμελα Άντερσον πόζαρε με παρόμοιο τρόπο τον Απρίλιο.

Η Άντερσον επιδείκνυε τον εαυτό της με το περίφημο κόκκινο μαγιό για την κυκλοφορία ενός μαγιό εμπνευσμένου από το «Baywatch» που έφτιαξε συνεργαζόμενη με μια εταιρεία. «Φοράω μαγιό στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», δήλωσε η Άντερσον σύμφωνα με το nypost.com τον Απρίλιο. Η «ονειρεμένη συλλογή» της βασίστηκε στα «αγαπημένα της σχέδια όλων των εποχών και σε πολύτιμα αρχεία».