Τα «Mad Video Music Awards 2023» επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας (19/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με πολλές εκπλήξεις και εντυπωσιακά live acts από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, εντυπωσιακών απονομών και ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών. Στην έναρξη της βραδιάς, η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε στην κατηγορία για την Καλύτερη Γυναίκα καλλιτέχνη στην ποπ μουσική και συγκινημένη πήρε το βραβείο της από την Βίκυ Καγιά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συγκινήθηκε και δάκρυσε στη σκηνή των Mad VMA 2023…

«Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έγινα μαμά. Ίσως η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου, όχι ίσως βασικά είναι η πιο σημαντική!» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα, αφού πήρε στα χέρια της το MAD VMA βραβείο της ευχαριστώντας το κοινό και αφιερώνοντάς το σε όλες τις γυναίκες «Θέλω να το αφιερώσω σε όλες τις γυναίκες και τις νέες μανούλες και να τους πω μέσα από την καρδιά μου ότι είστε υπέροχες και τα πάτε πάρα πολύ καλά» είπε επίσης και αμέσως μετά τραγούδησε ακαπέλα ένα ρεφρέν από το τραγούδι «Συγκινητικά».

Αποκάλυψε πρώτη φορά πότε έμαθε ότι ήταν έγκυος

Στη συνέχεια της βραδιάς ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απένειμε δεύτερο βραβείο στην Ελένη Φουρέιρα, το οποίο και η τραγουδίστρια αφιέρωσε στο μωρό της. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός βράβευσε την Ελένη Φουρέιρα στην κατηγορία Viral για το τραγούδι της El Telephone. Η τραγουδίστρια το αφιέρωσε στον γιο της καθώς είπε ότι του ανήκει επειδή πέρυσι τέτοιο καιρό και δύο μέρες πριν ερμηνεύσει πρώτη φορά επί σκηνής το «El Telephone», είχε μάθει πως είναι έγκυος!

«Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El Telephone, για πρώτη φoρά έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.