Μετά από έναν χρόνο αποχής από τις σπουδές της, η Φαμπιόλα Βαλεντίν τελικά πήρε το πτυχίο της και η σύζυγός της, Μαριάνα Βαρελά, δεν θα μπορούσε να λείψει από την αποφοίτηση της καλής της. ΟΙ δύο γυναίκες έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 2020, όταν έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI)

Η 26χρονη Βαρελά, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός με τους ακολούθους της. Τις φωτογραφίες 22χρονη συζύγο συνόδευσε λεζάντα με ένα τρυφερό μήνυμα. «Αγάπη μου, είμαι τόσο περήφανη».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα καλλιστεία Miss Grand International στην Ταϊλάνδη όπου έγιναν αμέσως «αχώριστες». Η Βαρελά εκπροσώπησε την Αργεντινή στο Miss Universe το 2019 και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα στο Miss Grand International το 2020. Η Βαλεντίν τερμάτισε επίσης στην πρώτη δεκάδα εκείνη τη χρονιά.

Μετά τον διαγωνισμό, συνέχισαν να κάνουν παρέα και αναρτούσαν συχνά για τη «φιλία» τους, λέγοντας ότι είναι ευλογημένες που υπάρχει η μία στη ζωή της άλλης. «Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα αυτής της εμπειρίας ήταν η φιλία μας, το ότι περάσαμε αυτή τη διαδικασία μαζί ήταν κάτι ξεχωριστό και αληθινό. Μου λείπεις κορίτσι μου», έγραφε η Valentín το 2021.

Τελικά τα δύο μοντέλα εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τον γάμο τους τον περασμένο Οκτώβριο.