Η αγαπημένη σειρά «Sex and the City» έκλεισε χθες τα 25 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε για πρώτη φορά από τους τηλεοπτικούς δέκτες του HBO και, φυσικά, η διάσημη πρωταγωνίστρια Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το γεγονός. Η Πάρκερ, που ο ρόλος της αρθρογράφου «Carrie Bradshaw» τη σημάδεψε, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύοντας τη με μια φωτογραφία από το παρελθόν.

«Είναι η ασημένια μας επέτειος, αλλά οι αναμνήσεις θα είναι πάντα χρυσές. X, SJ», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram. Τη συνόδευσε με μία φωτογραφία από το υπέροχο χρυσό κόσμημα, που φορούσε στη σειρά, με το όνομα του ρόλου της.

Βασισμένη στην ομώνυμη στήλη της Αμερικανίδας Κάντας Μπούσνελ που διατηρούσε στην εφημερίδα «The New York Observer», η σειρά αφηγείται τη ζωή τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη και διήρκησε έξι σεζόν, από το 1998 μέχρι το 2004. Με τις ίδιες πρωταγωνίστριες έγιναν δύο ταινίες και ακολούθησε το σίκουελ «And Just Like That…», που έκανε πρεμιέρα στο HBO Max τον Δεκέμβριο του 2021. Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται στις 22 Ιουνίου.