Το καλοκαίρι ήρθε και η Κέιτ Χάντσον αποφάσισε να το υποδεχτεί όπως του αρμόζει. Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τον οποίο ακολουθούν πάνω από 17 εκατομμύρια φαν της, φωτογραφίες στην πισίνα του σπιτιού της φορώντας μόνο ένα στρινγκ μπικίνι σλιπ και ένα καφέ ψάθινο καπέλο καθώς περιφερόταν topless.

Σε μια από τις φωτογραφίες κρύβει το στήθος της έξυπνα με το βιβλίο που διαβάζει, το «Lessons in Chemistry» της Bonnie Garmus, ενώ σε μία άλλη επέδειξε τα οπίσθιά της.

Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα αυτής της σειράς φωτογραφιών: «Ο ήλιος βγήκε, το ίδιο και οι κω@@@. Έτοιμη για το καλοκαίρι».

Και ενώ η Kate Hudson δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί γυμνή ή σχεδόν γυμνή και να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, αρκετοί ήταν οι ακόλουθοί της που την κατακεραύνωσαν για την επιλογή της να ποζάρει topless με σχεδόν ανύπαρκτο μπικίνι μπροστά στα παιδιά της.

Η ανάρτηση αυτή, λοιπόν, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε καταιγισμό σχολίων από τους followers της, αλλά εκείνο που ξεχώρισε ήταν του αδελφού της Όλιβερ.

«Χριστέ μου όχι, Κέιτ» έγραψε εκείνος, για να λάβει την απάντηση: «Το καλοκαίρι μόλις άρχισε Όλιβερ… και θα είναι άγριο. Θα πρέπει να μου κάνεις unfollow».

Τα… οικογενειακά αστεία δεν σταμάτησαν εκεί – ο γιος της Kate, ο Ryder, συμμετείχε στη συζήτηση, απαντώντας στο σχόλιο της μαμάς του λέγοντας: «Νομίζω ότι θα μπορούσα κι εγώ», με εκείνη να ανταπαντά: «Ποιος είναι αυτός;».

Τις πόζες της Κέιτ Χάντσον, σχολίασαν και πολλοί celebrities. Η Πάρις Χίλτον έγραψε: «Αυτό είναι καυτό», ενώ με emojis φωτιάς αντέδρασαν οι διάσημες ηθοποιοί Οκτάβια Σπένσερ και Λέσλι Μαν, ενώ η επίσης ηθοποιός του Χόλιγουντ, Καρίσμα Κάρπεντερ, ανέφερε: «Το αγαπώ». Στο μήνυμα απάντησε, δε, και η συγγραφέας του βιβλίου που κρατούσε στα χέρια της η Χάντσον, με τίτλο «Μαθήματα Χημείας». Η Μπόνι Γκάρμους, έγραψε: «Ευχαριστώ που με διαβάζεις, Κέιτ!».

Τα δύο αδέλφια, παιδιά της διάσημης ηθοποιού Γκόλντι Χόουν, η οποία έρχεται με τον άντρα της ζωής της κάθε χρόνο στη Σκιάθο για καλοκαιρινές διακοπές και του μουσικού Bill Hudson είναι πολύ δεμένα και μάλιστα έχουν μιλήσει δημόσια αρκετές φορές για τη μεγάλη αδυναμία που έχουν ο ένας στον άλλον.

Οι γονείς τους πήραν διαζύγιο όταν η Kate ήταν μόλις 18 μηνών και η ίδια και ο Oliver μεγάλωσαν με τη μητέρα τους και τον σύντροφό της, Kurt Russell. Αργότερα απέκτησαν κι έναν ακόμα ετεροθαλή αδερφό, τον Wyatt Russel.

Ο Oliver Hudson είχε μιλήσει και παλιότερα στο περιοδικό People για το πώς ο τρόπος που μεγάλωσε ο ίδιος και η αδερφή του Kate, τους οδήγησαν να νιώθουν άνετα με τον εαυτό και το σώμα τους.

«Προέρχεται από το γεγονός ότι μεγαλώσαμε σε μία πολύ ανοιχτόμυαλη οικογένεια, ειλικρινά. Η γύμνια δεν ήταν ποτέ ταμπού. Γεννηθήκαμε όλοι γυμνοί και έτσι έχουν τα πράγματα. Ακόμα και τώρα, με τα παιδιά μου, είμαστε απλά υπέρ του γυμνισμού. Αυτός είναι ο τρόπος μας. Είμαι σίγουρα άνετος με αυτό», σημείωνε ο αδερφός της Kate Hudson. Κι όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς η Kate Hudson συνεχίζει να είναι άνετη με τον γυμνισμό παρά τις «αντιρρήσεις» του μεγάλου αδερφού της.