Η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, όπου απάντησε για το αν θα μπορούσε συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να κοινοποίησει το χωρισμό της.

«Είμαι στο Action 24 γιατί δεν με θέλει κανένας άλλος. Μπορώ να κάνω πολύ λίγα πράγματα τηλεοπτικά. Το “Καλύτερα αργά” είναι μέσα στις μικρές μου δυνατότητες. Ποτέ δεν αισθάνθηκα τηλεοπτικό πρόσωπο. Δεν θα μείνω στην τηλεόραση για πολύ, το “Καλύτερα αργά” θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Η τηλεόραση δεν είναι η δουλειά μου, δεν είναι το φόρτε μου. Όποτε ήμουν καλεσμένη σε talk show έφευγα με ένα σφίξιμο στο στομάχι. Έτσι είπα ότι θα ακολουθήσω μια άλλη λογική στην εκπομπή. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας να συνυπάρξω τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα. Καλύτερα πείτε μου ότι θα έρθουν εξωγήινοι», είπε η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα είπε επίσης: «Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τη Λάβα. Τα κανάλια αισθάνονται πιο ασφαλή με πολύ δοκιμασμένες παραγωγές και παρουσιαστές. Έχω χρησιμοποιήσει τα social media για να πω προσωπικά πράγματα. Το κάνω με νηφαλιότητα, οπότε δεν το έχω μετανιώσει. Έπρεπε να γνωστοποιήσω το χωρισμό μου για να κυκλοφορώ ελεύθερα».