Ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες. Ωστόσο, μπήκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα αναφέροντας πως έχει συγχωρέσει στο παρελθόν την απιστία.

«Είχαμε πολύ μεγάλο αντίβαρο από διεθνή site που έπαιξαν cover τη Δούκισσα. Από περιοδικά, κάναμε κι ένα τεράστιο εξώφυλλο στις Κάννες που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες», ανέφερε αρχικά. «Από τα επιφωνήματα θαυμασμού και από τα φλας των φωτογράφων, όταν πάτησε το πόδι της στο χαλί είδαμε ότι άρεσε. Αναφορικά για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά που δεν του άρεσε η εμφάνισή της Νομικού στις Κάννες δήλωσε: «Σεβόμαστε την κάθε άποψη όμως, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλο τον κόσμο».

Για το θέμα της απιστίας ο Παντελής Τουτουντζής είπε: «Όταν μπαίνεις σε μία σχέση και γεμίζει η καρδιά σου και η ψυχή σου, γίνεται και να μην απατήσεις. Όλα γίνονται κι όλα είναι μες στην ζωή» είπε. Ωστόσο, είπε ότι τον έχει απατήσει ένας σύντροφός του και αναφέρθηκε και στον λόγο που έχει συγχωρέσει την απιστία στο παρελθόν.

«Βεβαίως κι έχω συγχωρήσει απιστία. Όταν είχα καταλάβει ότι έφταιξα πάρα πολύ κι είχα απομακρύνει τον τότε σύντροφό μου πάρα πολύ με τη συμπεριφορά μου και δεν ήθελα να χαθεί αυτή η σχέση, βεβαίως τον συγχώρησα. Εγώ για μένα τότε, θεώρησα ότι η ευθύνη είναι στη μέση», κατέληξε.