Ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή μια φωτογραφία που πόσταρε ο σχεδιαστής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε να δείξει την υποστήριξή του, αλλά και τη χαρά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, όμως τα αρνητικά σχόλια δεν έλειψαν να εμφανιστούν.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε, εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους για ποιο λόγο αποφάσισε να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, ξεκαθάρισε πως στο προφίλ του θα ανεβάζει ό,τι εκείνος θέλει και να σταματήσουν τα πικρόχολα σχόλια.

«Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και τρελαθήκατε όλοι. Αρχίσατε και γράφατε το μακρύ σας και το κοντό σας από κάτω, γεμάτοι θυμό. Για ποιο λόγο; Με ξέρετε οι περισσότεροι και ό,τι αφορά τη ζωή μου, ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ναι είμαι Νέα Δημοκρατία. Ψήφισα τη Νέα Δημοκρατία γιατί ήθελα και εγώ σταθερότητα. Επιχειρηματίας είμαι. Στο επιχειρείν τα τελευταία 20 χρόνια, τα πιο δύσκολα της Ελλάδος, έχω δει τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, έχω δει τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, έχω δει τι έχει κάνει η Αριστερά και επέλεξα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία τώρα. Έχω πολλούς φίλους στο Κ.Κ.Ε, στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους με αναρχικές ιδέες, όλοι φίλοι μου είναι, τους αγαπάω και με αγαπάνε», είπε και συνέχισε:

«Τι πάθατε; για ποιο λόγο τέτοιο μένος; Hρεμήστε, εκλογές ήταν, εντάξει χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Φυσικά και χάρηκα! Θέλω σταθερότητα, έχω μια επιχείρηση με 20 εργαζόμενους εδώ, από τους οποίους το 10% ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν άλλα κόμματα και καλά έκαναν. Ελεύθεροι είναι να ψηφίζουν ό,τι θέλουν. Και εγώ ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω. Δεν είναι ένα προφίλ που ανεβάζω μόνο ιστορίες μόδας και πράγματα για τη μόδα. Είναι ένα κοινωνικό προφίλ. Σας παρακαλώ σταματήστε! Να αγαπιόμαστε μεταξύ μας και ας αγαπηθούν και τα κόμματα μεταξύ τους επιτέλους, για την Ελλάδα μας, να πάμε μπροστά. Έπρεπε να τα πω».