Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η μητέρα της, Λιν, συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια, στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια. Η ποπ τραγουδίστρια γνώριζε ότι η μητέρα της θα την επισκεπτόταν, αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς

Όλα αυτά τα χρόνια, φήμες ήθελαν τις δύο γυναίκες να έχουν έντονες διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ τους, σχετικά με την 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της σταρ από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Η Μπρίτνεϊ είχε μιλήσει στο παρελθόν για προδοσία της μητέρας της καθώς και της υπόλοιπης οικογένειας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του προσωπικού φίλου και μάνατζερ της Μπρίτνεϊ, Cade Hudson. Στην συνέχεια, έφτασε στο σπίτι της τραγουδίστριας με ένα uber και παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της Μπρίτνεϊ, Σαμ Άσγκαρι.

Ο πάγος μεταξύ μητέρας και κόρης έχει αρχίσει να λιώνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με την Λιν να αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση, έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει τη σχέση της με την κόρη της».

Μετά το τέλος της συνάντησης, η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ έκαναν μια μικρή βόλτα και επέστρεψαν στο σπίτι.