Η Βικτόρια Μπέκαμ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε στην ηλικία της, τονίζοντας πως νιώθει ωραία που μεγαλώνει και ότι δεν θα ήθελε να γύριζε πίσω το χρόνο, ώστε να είναι νεότερη.

Όπως αναφέρουν οι thetimes.co.uk, η ίδια δήλωσε ότι «είμαι άνετη με αυτό που είμαι, αποδέχομαι την εμφάνισή μου, κάνω το καλύτερο με αυτό που έχω. Νιώθω, επαγγελματικά και προσωπικά, πραγματικά ολοκληρωμένη στα 49 μου. Σκέφτομαι πώς να κάνω το μακιγιάζ μου. Αλλά μου αρέσει η αίσθηση ότι είμαι μεγαλύτερη».

«Δε θα ήθελα να ξαναγίνω 25 ετών. Ήμουν το είδος της νεαρής γυναίκας που κοίταζε στον καθρέφτη και έβλεπε τι έπρεπε να βελτιωθεί, σε αντίθεση με το τι πραγματικά ήταν εντάξει», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν πάντα αρκετά σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά εξαιτίας αυτού πάντα προσπαθούσα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν πρόκειται να αλλάξεις κάτι, αλλά να δεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ερωτώμενη για τυχόν πλαστικές επεμβάσεις, είπε ότι υποβάλλεται μόνο σε κάποιες θεραπείες λέιζερ και σύσφιξης του δέρματος.

«Νομίζω ότι πρόκειται για μικρά πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ, το θέμα είναι να μην κάνεις πάρα πολλά, τα οποία να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Πήγα πρόσφατα σε μια εκδήλωση και οι άνθρωποι εκεί είχαν πολύ “μεγάλα” πρόσωπα. Υπάρχουν πολλές τρομακτικές επιλογές εκεί έξω», είπε η Βικτόρια Μπέκαμ.