Στην εκπομπή «Breakfast@Star» του τηλεοπτικού σταθμού Star έγινε μια αποκάλυψη που αφορά τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη. Φημολογείται, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα, πως βρίσκονται σε σχέση.

Όπως ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας, η στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και Πάλι» έχει έρθει κοντά με τον κεντρικό μέσο των «πράσινων» και της Εθνικής Ελλάδας.

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι περισσότερο από φίλοι! Έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε. Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει καθώς και οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές» ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας στην πρωινή εκπομπή του Star σημειώνοντας πως ουδέποτε στο παρελθόν η Ελένη Βουλγαράκη δεν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ με τις σχέσεις της.

Στο μεταξύ, αβεβαιότητα υπάρχει σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό. Εδώ και καιρό υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ανάμεσά τους και η σκωτσέζικη Ρέιντζερς.

Ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο ως τις 30 Ιουλίου με το «τριφύλλι» και ως τώρα δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί τους, αν και υπάρχουν συζητήσεις για να επεκτείνει την παραμονή του στο σύλλογο ως το 2026 και να είναι εκείνος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού όταν η ομάδα μπει στο νέο της γήπεδο στο Βοτανικό.