Μια εκ των παρουσιαστριών της φετινής Eurovision, Τζένη Μελιτά, προχώρησε σήμερα σε κάποιες διευκρινιστικές απαντήσεις, σε σχέση με την αμοιβή που έλαβαν οι δυο τους για να παρουσιάσουν τον διαγωνισμό τραγουδιού. Τις τελευταίες ημέρες, είχε ακουστεί πως, για τον σκοπό αυτό, η Τζένη Μελιτά και η Μαρία Κοζάκου έλαβαν 14.000 ευρώ.

Με δημοσιεύσεις στα stories της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Τζένη Μελιτά μίλησε για το εάν, τελικά, αμείφθηκε για την παρουσίαση της Eurovision 2023 ή όχι. Συγκεκριμένα, ανεβάζοντας ένα story με ένα σχόλιο που έγραφε «άμα έπαιρνα και εγώ για να παρουσιάσω το “πανηγυράκι” 14 χιλιάρικα, και εμένα αξέχαστο θα μου έμενε», η Τζένη Μελιτά έγραψε «επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ…».

Παρακάτω, ανέβασε ένα ακόμα story με έγγραφο, το οποίο ανέφερε πως οι παρουσιάστριες δεν «έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ» για την παρουσίαση. Η ίδια, στη συνέχεια, διευκρίνισε: «Να το πω, λοιπόν, ακόμα μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές, αν μου ζητηθεί. Αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε. Σας αγαπώ, Τζένη»

Παράλληλα, η Τζένη Μελιτά αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, αναθεώρησε τα όσα είχε πει τις προηγούμενες ημέρες για την αμοιβή των παρουσιαστριών. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως «τα 14 χιλιάρικα που είπαμε, δεν είναι η αμοιβή των παρουσιαστριών, δεν πληρώθηκαν τα κορίτσια. 14 χιλιάδες είναι η ενοικίαση του booth των σχολιαστών, η ενοικίαση του χώρου. Να είμαστε σωστοί».

Η ίδια, έγραψε στο συγκεκριμένο απόσπασμα «και αυτή είναι η αποκατάσταση της αλήθειας. Ευχαριστώ πολύ».