Μια ψυχολόγος, η οποία είναι μέλος ενός throuple, αποκάλυψε ότι «ούτε μια φορά» δεν σκέφτηκε μια σχέση με παραπάνω από έναν συντρόφους μέχρι που μια συνάδελφος της εξομολογήθηκε ότι είχε αισθήματα για εκείνη. Η δρ Nicole LePera, η οποία είναι κλινική ψυχολόγος στις ΗΠΑ και δημοσιεύει στο διαδίκτυο ως @the.holistic.psychologist, μίλησε για τη σχέση της στο podcast Changes της Annie Macmanus.

Η δρ LePera δημοσιεύει συχνά τις δικές της εμπειρίες στους 6,6 εκατομμύρια followers της, συμπεριλαμβανομένου του πώς κατέληξε να είναι ζευγάρι με τη σύζυγό της Lolly και τη συνάδελφό της Jenna Weakland.

Γνώρισε την Jenna στην πρώτη εκδήλωση που έκανε για τον καθοδηγούμενο διαλογισμό στο Λος Άντζελες. «Ήταν κάποια που ήταν στην κοινότητα για πολύ καιρό – την ήξερα από τα social media, οπότε όταν με πλησίασε είπα “σε ξέρω”», είπε.

Προσέλαβε την Jenna για να εργαστεί για την επιχείρηση, και αφού εκείνη και η Lolly μετακόμισαν από τη Φιλαδέλφεια στο Λος Άντζελες, οι τρεις τους κατέληξαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί.

«Κάποιους μήνες μετά τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πραγματικά δύσκολα και συγκρουσιακά μεταξύ μας», ανέφερε.

Ένα πρωί, εκείνη και η Jenna συζητούσαν πώς να το ξεπεράσουν και η συνάδελφος αποκάλυψε ότι είχε ρομαντικά συναισθήματα και για τις δύο παντρεμένες γυναίκες, οι οποίες ήταν μαζί εκείνη ήδη επί επτά χρόνια.

Η Jenna είπε ότι ένιωθε μπερδεμένη, καθώς είχε μόνο μονογαμικές σχέσεις στη ζωή της και δεν ήξερε πώς θα αντιδρούσαν οι άλλες δύο γυναίκες.

«Ποτέ η Lolly και εγώ δεν είχαμε σκεφτεί ή συζητήσει -ή έστω ακούσει- για μια πιο πλουραλιστική ή πολλαπλή σχέση», δήλωσε η LePera. Πρόσθεσε όμως ότι ένιωσε ενθουσιασμό με την παραδοχή της Jenna.

Μετά από αρκετούς μήνες, οι τρεις τους βρέθηκαν όλες μαζί σε μια ρομαντική σχέση.

Η Δρ LePera αρχικά αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη όταν ήταν 19 ετών, με τη μητέρα της να μην της μιλάει για τρεις μήνες μετά. Έτσι, το να αποκαλύψει στον κόσμο ότι είχε σχέση με δύο άτομα ταυτόχρονα ήταν κάτι που την άγχωνε πολύ, τόσο για τις αντιδράσεις απέναντι στις τρεις τους όσο και για τις πιθανές επιπτώσεις στην επιχείρησή τους.

Όμως η ψυχολόγος ένιωθε ότι δεν ήταν αυθεντική με το να μην είναι ανοιχτή γι’ αυτό και ήθελε να βοηθήσει και άλλους που μπορεί να βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.

Τον Αύγουστο του 2022, αποκάλυψε επίσημα την κατάσταση της σχέσης της, μοιραζόμενη μια φωτογραφία της ίδιας και των δύο συντρόφων της στο Instagram. «Είμαι σε ένα throuple. Μια αφοσιωμένη σχέση τριών ατόμων», έγραψε στη λεζάντα.

Εκείνη την ημέρα, ο λογαριασμός της στο Instagram έχασε μεγάλο αριθμό των followers της. Από τότε, όμως, συνέχισε να μιλάει για τα θετικά της σχέσης τους, γράφοντας σε μία ανάρτηση: «Υπάρχουν τόσα πολλά προνόμια στο να έχεις μια συνεργασία ζωής με περισσότερους από έναν ανθρώπους».

«Περισσότερο από ένα throuple, είμαστε μια οικογένεια, οι καλύτερες φίλες, μια ομάδα. Λατρεύω να χτίζω τη ζωή μαζί σας άγγελοι».

Η LePera δήλωσε ότι οι άνθρωποι δεν χωράνε σε ένα κουτί που ονομάζεται «σύντροφος». Κι ενώ ποτέ δεν θα προσπαθήσει να πείσει ενεργά τους ανθρώπους να στραφούν σε πολλαπλές σχέσεις, η δική της σχέση της επιτρέπει να είναι αυθεντική.