Για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο μετά τη γέννα της. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το έχει αποφασίσει με τον σύζυγό της.

«Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κουβαλούσα αυτό το πλασματάκι. Τελικά είναι στην αγκαλιά μας. Συγκινήθηκα ετοιμάζομαι να ξανακαλύψω», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής του Mega «Mega Καλημέρα».

«Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω έναν άνθρωπο να φροντίσω, προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είμαι άυπνη, αλλά χαρούμενη. Ο άντρας μου ήτραν μαζί μου, δίπλα μου στον τοκετό. Η μπέμπα γεννήθηκε 3 κιλά», είπε.

«Θέλω σταδιακά να ξεκινήσω τη δουλειά»

«Κατά τη διάρκεια της κύησης με δυσκόλεψαν περισσότερο τα σκαμπανεβάσματα και οι εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που υπέστην. Είναι πιεστικό το ενδιαφέρον του κόσμου αν γέννησα ή όχι, καλό είναι να αποφεύγεται ως ερώτηση. Έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, δεν μπορώ να το πω. Η μπέμπα είναι ίδια ο μπαμπάς της, θέλω πολύ να κάνω και άλλο παιδί», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Για τα επαγγελματικά της είπε: «Θέλω σταδιακά να ξεκινήσω τη δουλειά, δεν είναι ώρα να συζητήσουμε για τα μελλοντικά επαγγελματικά μου βήματα. Θα είναι η μαμά μου κοντά μου τις πρώτες μέρες για να με βοηθήσει».