Ο πρίγκηπας Χάρι μπορεί να αποχώρησε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, όμως παρευρέθηκε στη στέψη του πατέρα του βασιλιά Καρόλου κι αν κάτι ενόχλησε τους Βρετανούς, είναι το γεγονός πως φορούσε κοστούμι του οίκου Dior.

Όπως αναφέρει ο independent.co.uk, ο οίκος μόδας ανακοίνωσε ότι επιμελήθηκε το κοστούμι του πρώην πρίγκιπα. Έτσι, χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν, γιατί θεώρησαν ότι η εταιρεία διαφημίζει με άκομψο τρόπο ότι έντυσε έναν «γαλαζοαίματο», τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει πως δεν θέλει καμία επαφή με τη μοναρχία, ασχέτως αν το επιδιώκει.

Μάλιστα, ορισμένοι θεώρησαν ότι ο Χάρι εκμεταλλεύτηκε τη στέψη του πατέρα του, ώστε να πάρει ένα δωρεάν κουστούμι και να διαφημιστεί, ειδικά από τη στιγμή που ήταν μόνος στη Βρετανία, αφού η Μέγκαν έμεινε στις ΗΠΑ να προσέχει τα παιδιά τους.

«Αυτό είναι πολύ αηδιαστικό. Πώς ένας oίκος μόδας θα “επιβεβαίωνε” τι φοράει ένα μέλος βασιλικής οικογένειας. Είναι τόσο φτηνό και χαζό», έγραψε ένας χρήστης.

«Προσωπικά δεν θα ανέφερα ότι υπήρχε κάποια σχέση. Μερικές φορές η διακριτικότητα είναι το καλύτερο μέρος της ανδρείας», ανέφερε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε «μάθετε πού να μην ψωνίζετε στο μέλλον».